Atelier Croitorie

SERVICIILE ATELIERULUI DE CROITORIE

Lucram fiecare cusatura manualte sfatuim cu privire la design si iti punem la dispozitie materiale selectionate din intreaga lume.

Cel mai bun atelier de croitorie in București !

  Hainele pe care le purtăm pot spune multe despre stilul și personalitatea noastră. Chiar dacă nu poartă o etichetă de mare brand pot fi la fel de frumose și de originale ca și cele create de marile case de modă. Și asta pentru că serviciile de Croitorie Picasso au grijă să aducă în atenția pasionatelor de modă materiale naturale de cea mai bună calitate, un design unic, impecabil, sfaturile unui designer cu experiență internațională, dar mai ales talentul unor profesionisti în croitorie.

[Continua sa citesti…]


DESCOPERA ATELIERUL DE CROITORIE PICASSO

Materiale

Vino cu materialul tau sau alege din selectia noastra de tesaturi: voal, matase, dantela, brocart, poplin, coton in culori vibrante, uni sau cu imprimeuri bogate. Pentru rochia de seara la care visezi, avem in tezaurul nostru broderii si aplicatii lucrate manual, piele, pene, cristale Swarovski, flori si inspiratie.

Atentie la detalii

Calitatea e in detalii, fie ele de design, de croiala sau de executie a cusaturilor. La Croitorie Picasso, fiecare produs trece prin controlul calitatii amanuntit inainte de a fi livrat.

Croitorese pricepute

Avem cea mai frumoasa echipa! De la realizarea tiparului pana la cele mai fine cusaturi, croitoresele noastre care lucreaza pentru realizarea tinutei tale sunt artisti si tehnologicu cel putin 10 ani de experienta si doze consistente de pasiune pentru frumos.

Contacteaza-ne

Iubim sa cream rochii unice, stilate, atragatoare, stralucitoare, intrigante, in spirit de armonie si frumos, ca sa te simti speciala oriunde ai fi.

Experienta noastra isi spune cuvantul.