Casa de moda Bucuresti

Croitoria Picasso - Casa de Moda Bucuresti


Casa de moda Picasso este o casă de modă în adevăratul sens al cuvântului. Țesături speciale și originale, design, piese vestimentare unicat și îmbrăcăminte de lux sunt cuvintele cheie ce definesc întreaga atmosferă de creație de la acest atelier unic în București. Întotdeuna conceptele de eleganță și stil au fost legate de numele casei de modă Picasso. Pentru a putea realiza ținute cu totul speciale, un creator de modă are nevoie de multă imaginație, cunoștințe in croitorie și de croitori cu îndemanare, rabdare și experiență. Design-ul vestimentar este o artă complicată și plină de provăcari. Doar cei mai talentați designeri pot ajunge să creeze adevărate trenduri și valori în domeniu și pot da naștere unei case de modă cu renume și brand.

Cele mai fine tesaturi, mereu in stoc

Casa de modă Picasso este deja un nume în domeniul creației vestimentare. Cu tradiție din 1992, acest atelier de croitorie de lux a reușit să-și consolideze o poziție binemeritată prin originalitatea creațiilor și prin realizarea unor ținute impecabile.
Adresa: Bvd. Pache Protopopescu 117, Bucuresti

Program: L-V: 10:00-18:00, S: 10:00-14:00

Telefon: 0729.202.806

Email: contact@croitoriepicasso.ro


Atelier de creatie si design

La această casă de modă vei găsi întotdeuna tot ce ai nevoie pentru a te bucura de cele mai frumoase și cele mai reușite piese vestimentare originale. Fie că îți dorești o ținută casual, una business, o rochie de ocazie, de bal, de banchet, de nuntă sau de mireasă, dacă vrei ca aceasta să fie specială, cu siguranță o poți confecționa la Atelierul Picasso. Locul este renumit pentru originalitatea și calitatea ținutelor pe care le realizează, pentru creația de haine de lux, pentru posibilitatea de a avea acces la materiale unicat și accesorii deosebite.
[Continua sa citesti…]


Ce spun creatorii de moda despre noi


“Sunt excesiv de pretentios in ceea ce priveste calitatea tesaturilor si a accesoriilor pe care le folosesc in creatiile mele, iar la casa de moda PICASSO pretentiile mele au fost intotdeauna satisfacute. Am remarcat aici o varietate extrem de mare de tesaturi de calitate, calitate garantata atat de brandurile consacrate, cat de profesionalismul personalului PICASSO.”
creator de moda

“PICASSO este unul dintre acele locuri in care ma simt extrem de fericita deoarece tot ce ma inconjoara aici, de la tesaturi, la articolele de mercerie, ma inspira si ma ajuta sa-mi exprim combinatiile visate. Este o placere sa colaborez cu un astfel de magazin care l-as putea caracteriza prin cateva cuvinte: talent, pasiune, frumos.”
creatoare de moda

“În 15 ani de activitate am avut, in Romania, cativa colaboratori, printre care amintesc, cu drag, de echipa de la Picasso, la care am apelat cu incredere de fiecare data cand am avut nevoie de tesaturi si stofe de calitate, si care nu m-a dezamagit niciodata.”

designer vestimentar

Iubim sa cream rochii unice, stilate, atragatoare, stralucitoare, intrigante, in spirit de armonie si frumos, ca sa te simti speciala oriunde ai fi.

Experienta noastra isi spune cuvantul.