Tesaturi

Materiale textile gata de a fi croite

Cu o traditie din 1992, oferim o varietate ampla de tesaturi, selectate cu atentie din intreaga lume, special pentru tine.
Viziteaza-ne si descopera o colectie care te rasfata la nivel de detaliu, atat prin tipurile de tesaturi, cat si prin calitate si nuante.

Magazin online tesături Picasso !

  O ținută pentru a fi impecabilă are nevoie nu doar de un model deosebit, de o croială desăvârșită sau de o execuție ireproșabilă, ci și de un material de cea mai bună calitate. Pentru a fi cu adevărat specială, o piesă vestimentară cu clasă trebuie să întrunescă toate exigențele unui produs realizat conform celor mai înalte standarde.

[Continua sa citesti…]


Sunt prezente permanent in magazinul nostru, aduse chiar din inima Italiei,tesaturi ale brandurilor consacrate, din colectiile sezonului curent. Spre deosebire de trendul poliesterului, magazinul de tesaturi Picasso, din respect pentru tine este profilat pe tesaturi din fibre naturale 100%.

Magazinul de tesaturi Picasso

Adresa: Bvd. Pache Protopopescu 117, Bucuresti

Program: L-V: 10:00-18:00, S: 10:00-14:00

Telefon/WhatsApp: 0729.202.806

Nu poti ajunge la noi? Contacteaza-ne si iti aducem tesaturile direct la adresa ta.


Iubim sa cream rochii unice, stilate, atragatoare, stralucitoare, intrigante, in spirit de armonie si frumos, ca sa te simti speciala oriunde ai fi.

Experienta noastra isi spune cuvantul.