Showroom croitorie Bucuresti: Rochii de Mireasa unice la comanda

Daca vrei sa te prezinti intr-o rochie de mireasa spectaculoasa, care sa cucereasca privirile tuturor opteaza pentru un model realizat la comanda semnat showroom Croitoria Picasso.

rochii de mireasa la comanda

ROCHII DE MIREASA LA COMANDĂ PENTRU O NUNTĂ DE NEUITAT!

Nunta. Evenimentul pentru care te pregătești de o viață întreagă, pe care îl vrei trăi intens alături de persoana iubită, prieteni și familie și care apoi va deveni o amintire de neuitat. Nunta este printre cele mai importante evenimente unice pe care le vei trăi așa că pregătește-te din timp și nu lăsa nimic la voia întâmplării!

Ați stabilit data, ați ales locația iar acum este momentul în care încep cu adevărat pregătirile. Iar pentru orice mireasă, aceasta este ocazia când meriți să te simți ca o printesă.

Prin urmare, trebuie să alegi o rochie de mireasă spectaculoasă și originală, modelul de rochie de mireasă pe care l-ai visat întotdeauna, cel pe care îl aveai în minte atunci când vizualizai emoționantul drum spre altar.

Cea mai scurtă cale pentru a-ți transforma visul în realitate este o rochie de mireasă realizată la comandă. Croită perfect pe măsura ta, cu materialele și design-ul ales de tine, rochia de mireasă realizată la un atelier de croitorie transpune viziunea ta în realitate.

CUM ȘI DE CE SĂ ALEGI ROCHIA DE MIREASA LA COMANDĂ?

Răspunsul simplu este: deoarece tu ești în controlul procesului de creație iar rochia va arăta exact așa cum îți dorești tu. De ce să alegi o rochie de mireasă de închiriat când această piesă vestimentară impersonală nu spune nimic despre tine și visul tău?
Alegi o rochie de mireasă realizată la comandă tocmai pentru că un designer român sau un atelier de croitorie pot transpune visul tău în rochia pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Experiența unui atelier precum Croitoria Picasso îți pune la dispoziție consultanță, sfaturi, o paletă largă de materiale pentru rochii de mireasă, propuneri de design și recomandări de accesorii pentru rochii de mireasă.
Nu ești încă convinsă că o rochie de mireasă personalizată este pentru tine?
Toată seara privirile invitaților se vor opri asupra ta. În cea mai importantă zi a vieții tale, îți dorești să te simți extraordinară, unică și grațioasă. Iar o rochie de mireasă care îți oferă confortul de a te mișca precum o prințesă nu sună ca o idee rea.

DAR, CUM ÎNCEPI SA ÎȚI FACI O ROCHIE DE MIREASA PE COMANDĂ ÎN BUCUREȘTI?

În primul rând, trebuie să îți alegi partenerul care te va ajuta în realizarea rochiei de mireasă de vis. La atelierul / showroom Croitorie Picasso beneficiezi de o echipă de experți care vor ajuta în realizarea unei rochii unice.

În al doilea rând, probabil te gândești: vreau o rochie de mireasă la un preț ofertant. Vei fi surprinsă să afli că o rochie de mireasă la comandă poate fi și ieftină dar și scumpă. Prețurile unei rochii de mireasă făcută la comandă în București variază foarte mult, însă dacă alegi să îți faci rochia la comandă, tu controlezi acest preț.

Un adevărat specialist în rochii de mireasă unice îți va oferi consiliere până la cel ma mic detaliu și te va ajuta să înțelegi cum poți optimiza, astfel încât rochia ta să aibă valorea corectă.
Procesul realizării unei rochii de mireasă personalizată începe de la imaginea pe care tu o ai în mintea ta. Porning de ideile tale unice, schițe sau fotografii, un consilier te va ajuta să îți creezi o rochie de mireasă haute couture.
Odată definitivat designul rochiei de mireasă haute couture (la comandă) începe minunatul proces de alegere a fiecărui detaliu în parte:

Modelul de bază pe care începe creația (rochie de mireasă simplă și elegantă, de prințesă, rochie de mireasă tradițională, rochie de mireasă scurtă, rochie de mireasă cu umeri goi sau rochie de mireasă cu mânecă lungă).

Materialul pentru rochia de nuntă (rochiile de mireasă unice, din mătase naturală sunt de preferat sau rochie de mireasă cu tafta) Poți alege dintr-o varietate mai mare de materiale.

Culoarea și nuanțele (poți opta pentru rochia de mireasă albă clasică dar poți avea în vedere și rochie de mireasă albastră, roz sau roșie).

Preferințe personale precum rochie de mireasă cu dantelă cu mâneci sau rochie de mireasă cu voal de mătase.

Astfel, rochia ta de mireasă poate fi simplă sau cât de complexă îți dorești tu.
După prezentarea acestui portofoliu de materiale de rochie de mireasă, texturi, modele de rochii de nuntă, culori și alte accesorii, probabil te vei simți puțin copleșită. Atât de multe opțiuni de rochii, cum să îți alegi rochia de mireasă perfectă? Hai la noi in showroom !

CUM ALEGI ROCHIA DE MIREASĂ PERFECTĂ?

Consilierul în rochii de mireasa unice din București, de la showroom si atelier Croitoria Picasso, va realiza o evaluare a preferințelor tale iar apoi va analiza și pânză pe urmează să faceți artă.
Cum adică?
Fiecare femeie este unică, specială și frumoasă prin caracteristicile care îi oferă splendoare. Dimensiunea taliei și a bustului, amploarea umerilor, conturul șoldurilor, înălțimea, toate aceste aspecte ale profilului tău vor contribui la caracterul unic al rochiei de mireasă personalizată.
Acesta este al doilea mare avantaj al rochiei de nuntă handmade: unicitatea. Rochia va fi pe măsura ta până la cel mai mic detaliu, oferind confort, încredere și exclusivitate. Așadar, al doilea pas în alegerea rochiei de mireasă perfecte este stabilirea compatibilității cu silueta ta.

button

PROBLEMELE CU ROCHIILE DE MIREASA DE SERIE

Când alegi un produs de serie te poți uita după mărimea unei rochie de mireasă de la XXS la XXL și doar atât. Sau, poate găsești comercianți care detaliază mărimea de rochie de mireasă: 36, 38, 40, 42, 44, 46 și tot așa. Însă acestea sunt toate detaliile oferite iar apoi, odată cumpărată, te gândești: Se poate modifica o rochie de mireasă gata cumpărată?

O rochie de mireasă închiriată sau de serie se poate modifica, însă acest lucru presupune alte costuri suplimentare care adaugă la prețul unei rochii de mireasă care nici măcar nu poartă semnul personalității tale.

O altă problemă a rochiilor de mireasă închiriate sau de serie este insuficiența varietății: spre exemplu, dacă cauți o rochie de mireasă pentru o gravidă, este foarte dificil să te poți bucura de varietate pentru fiecare dintre stadiile sarcinii. O viitoare mamă trebuie să aleagă o rochie de mireasă pentru însărcinate în luna a 4-a, a 6-a, a 8-a sau a 10-a, acest lucru scâzând șansele de a găsi rochia perfectă în comerț.

Cu toate acestea, la showroom Croitoria Picasso te putem ajuta și cu o rochie de mireasă care are nevoie de modificări. Dacă ai ales să achiziționezi o rochie de serie și îți dorești să modifici croială pe măsura ta, poți apela la serviciile de strâmtat sau scurtat rochie de mireasă.

Designerii și consultanții noștri pot face orice modificări ai nevoie pentru rochia de mireasă. Mai mult, atelierul asigură și servicii de reparații pentru rochii de mireasă. De multe ori, din dorința de a proba de mai multe ori rochia, aceasta poate suferi mici defecte. Dacă aceasta este și situația ta, te putem ajuta cu repararea rochiei de mireasă.

ȘI TOTUȘI, CE ROCHIE DE MIREASĂ ȚI SE POTRIVEȘTE?

După cum am discutat și în etapele de mai sus, odată ce ai oferit primele indicații consultantului, acesta va începe prin a-ți lua măsurile și a stabili ce mărimi sunt potrivite pentru silueta ta. Este posibil ca în funcție de înălțime să ți se potrivească o rochie de mireasă puțin diferită față de cel preferat de tine. Același lucru este valabil și în funcție de restul caracteristicilor corporale. Indiferent de situație, consultantul va lucra cu tine și îți va recomanda cea mai potrivită rochie de mireasă pentru tine, una care îți va scoate în evidență toate calitățile.

Astfel, croială, cusăturile, ajustările, felul în care rochia se așează sau pică, totul va fi finisat cu cea mai mare grijă și atenție. Din acest motiv, este importantă prima consultație: trebuie să alegi ce rochie de mireasă se potrivește în funcție de siluetă. Doar după mai multe probe și retușuri, rochia de mireasă haute couture îți va veni atât de natural încât vei realiza că ea a fost făcută numai pentru tine.

STILURI DE ROCHII DE MIREASĂ

Pentru a fi mereu siguri că vei ajunge la rezultatul pe care ți-l dorești, consultantul de la showroom Croitoria Picasso te va ajuta să îți alegi și stilul de rochie de mireasă care ți se potrivește cel mai bine.

Dar, ce influențează alegerea stilului rochiei de mireasă?

Stilul fiecăruia dintre noi este unic însă, fără îndoială, acesta va fi influențat de anumiți factori iar printre cei mai importanți factori sunt vârsta și silueta.

Experiența mariajului este un prilej de bucurie indiferent de vârstă însă aceasta poate fi și un factor care influențează alegerea rochiei. O rochie de mireasă la 20 ani sau la 30 de ani va arăta diferit față de o rochie de mireasă la 40 de ani sau la 50 de ani.

Acest lucru se datorează faptului că exuberanța tinereții este foarte diferită față de eleganța maturității. O rochie de mireasă la 20-30 de ani poate transmite jovialitatea tinereții în timp ce o rochie de mireasă la 40-50 de ani își dorește să sublinieze natura mai conservatoare a experienței de viață.

De asemenea, alegerea rochiei de mireasă în funcție de siluetă este al doilea cel mai important factor. Cu ajutorul unui consultant poți alege cea mai bună variantă de rochie de mireasă pentru silueta ta, astfel încât să nu optezi pentru un model destinat unei siluete înalte când pentru tine ar funcționa mai bine un model pentru înălțime medie.

rochii de mireasa

TRENDURI DE ROCHII DE MIREASĂ

Un alt factor de importanță îl constituie ce trenduri unice de rochie de mireasă sunt populare în acest moment. Cu alte cuvinte, ce rochii de mireasă se poartă în 2019, 2020, 2021?
Consultanții noștri îți pot spune că printre cele mai populare trenduri din ultima perioadă sunt cel al rochiei de mireasă prințesă (rochie de mireasă Kate Middleton) dar și cel al rochiei de mireasă sirenă. Pentru cei interesați de rochii de nuntă stil vintage, specialiștii recomandă și rochii de mireasă anii 30 sau, puțin mai modern, rochii de mireasă anii 60.

Un alt element care poate influența modelul de rochie de mireasă este și locația nunții. Pentru o nuntă outdoor, se poate opta pentru rochii de mireasă gradină ori rochie de mireasă boho, o rochie de mireasă lejeră pentru nuntă pe plajă sau o rochie de mireasă rustică tradițională pentru nunți de profil.

Cu gândul la nunți de profil, rochiile de mireasă în stil grecesc sau rochia de mireasă tip zeiță grecească sunt un alt trend care ia amploare.

ȘI TOTUȘI, CE ROCHIE DE MIREASĂ ȚI SE POTRIVEȘTE?

După cum am discutat și în etapele de mai sus, odată ce ai oferit primele indicații consultantului, acesta va începe prin a-ți lua măsurile și a stabili ce mărimi sunt potrivite pentru silueta ta. Este posibil ca în funcție de înălțime să ți se potrivească o rochie de mireasă puțin diferită față de cel preferat de tine. Același lucru este valabil și în funcție de restul caracteristicilor corporale. Indiferent de situație, consultantul va lucra cu tine și îți va recomanda cea mai potrivită rochie de mireasă pentru tine, una care îți va scoate în evidență toate calitățile.

Astfel, croială, cusăturile, ajustările, felul în care rochia se așează sau pică, totul va fi finisat cu cea mai mare grijă și atenție. Din acest motiv, este importantă prima consultație: trebuie să alegi ce rochie de mireasă se potrivește în funcție de siluetă. Doar după mai multe probe și retușuri, rochia de mireasă haute couture îți va veni atât de natural încât vei realiza că ea a fost făcută numai pentru tine.

ROCHIILE DE MIREASĂ PE COMANDĂ LA CROITORIA PICASSO

Dacă îți dorești să fi originală în totalitate, consultanții noștri îți pot oferi nenumărate variante de rochii de nuntă personalizate și accesorii de nuntă unice.

La noi în atelier pot fi realizate rochii de mireasă cu pietre. Astfel, pe lângă strălucirea specifică a materialului, o rochie de mireasă poate fi împodobită și decorată cu cât mai mute pietre, paiete, cristale, perle sau mărgele. Rochiile pot deveni adevărate bijuterii care vor întoarce priviri și vor crea amintiri de neuitat.

Un model pe care Croitoria Picasso îl recomandă este cel de rochii de mireasă cu dantelă și broderii aplicate, un stil preferat de multe viitoare mirese. Dantela a fost și va rămâne un element de creație apreciat de mulți designeri români creatori de rochii de mireasă. Broderiile fine, aplicațiile brodate, combinarea mai multor stiluri de broderie conferă eleganță și rafinament.

Pentru miresele care preferă materialele fluide, ușoare și o rochie de mireasă vaporoasă, modelul perfect este rochia de mireasă cu trenă. Din voal sau mătase, cu broderii și aplicații speciale, aceste modele sunt o alegere inspirată pentru o rochie de mireasă specială și ieșită din tipare.

Fie că ești în căutarea unei rochii de mirese simplă, casual, nepretențioasă sau a unei rochii de mireasă cu complexitate mare, cu mâneci și voaluri, la noi în atelier vei avea parte de îndrumarea și inspirația de care ai nevoie pentru a da naștere rochiei de mireasă de vis.

Orice model, oricât de complicat, de clasic, chic, retro sau extravagant ar fi, poate fi realizat cu pricepere și îndemânare de către designerii noștri. Imaginația ta este singura noastră limită!

PREȚ ROCHIE DE MIREASĂ ȘI URMĂTORII PAȘI

Ai citit tot ce se putea, te-ai informat, ai înțeles cum se face o rochie de mireasă pe comandă și de ce ar trebui să îți faci o rochie de mireasă pe comandă și ți-au mai rămas doar două întrebări. Ce fac mai departe și ce preț au rochiile de mireasă la comandă?

Când vorbim despre rochii de mireasă la comandă în București, prețul poate varia, datorită tuturor elementelor implicate. Un astfel de serviciu presupune mai mult decât o căutare generică de rochie de nuntă la 1000 de lei (RON) sau rochie de nuntă la 1000 de euro.

După cum am mai spus, pe comandă poți avea o rochie de mireasă ieftină dar și una scumpă. Depinde de complexitatea modelului, materialele folosite, accesoriile alese și timpul dedicat acestui proiect unic în viața ta. De asemenea, o rochie de mireasă ieftină de serie poate presupune costuri suplimentare de care nu ești conștientă atunci când o achiziționezi.

Cât valorează cea mai importantă zi din viața ta? Aceasta este întrebarea pe care orice mireasă trebuie să și-o pună.

Însă, cu toții trebuie să începem undeva. Fă primul pas către visul tău și realizează acum o programare la Croitoria Picasso! Specialiștii noștri te vor contacta pentru o primă ședință și vei avea o idee mai bună asupra rochiei de mireasă perfecte pentru tine.

Cea mai buna croitorie din Bucuresti?

Nu ne crede pe cuvant, afla ce spun clientii nostri.

Andreea Dobre
Andreea Dobre

Am descoperit aceasta minunatie de atelier in cautarea realizarii unei rochii la comanda. In primul rand nu cred ca exista oameni mai primitori si calzi ca cei de aici. In al doilea rand, rochia de bal pe care mi-am dorit-o a fost o provocare pt ei, pe cand celelalte ateliere spuneau ca la noi in Romania nu se poate realiza asa ceva. Ei bine, echipa de la Picasso a reusit imposibilul. Calitatea materialelor, atentia cu care au lucrat rochia pana la cel mai mic detaliu, sustinerea si increderea pe care mi-au oferit-o pe parcurs… toate au fost la superlativ.

Dragilor, sa va spun un simplu multumesc e prea putin. Recomand cu cea mai mare incredere. Felicitari Octav, felicitari Ion, felicitari intregii echipe. ❤️

Diana Caratas
Diana Caratas

Voiam sa va multumesc din suflet pentru rochie, este absolut superba! Nu-mi imaginam ca poate sa arate asa in realitate! Va multumesc si va doresc o zi frumoasa! Cu mare drag, Diana. ❤️

Corina Nicoleta
Corina Nicoleta

V-am povestit ca de cand ma imbrac de la voi ma opresc oamenii pe strada sa imi spuna ca sunt frumoasa?… stiti ca cea mai mare contributie o are Croitoria Picasso, nu? 🤗

Madalina Dobre
Madalina Dobre

Promptitudine, materiale de calitate și servicii ireprosabile . Tocmai de aceea sunteti cea mai buna croitorie din Bucuresti. ❤️

Iulia Multescu
Iulia Multescu

M-am indragostit de acest superb atelier de croitorie! 😍😍😍
Recomand Croitoria Picasso cu incredere! Realizeaza dupa preferintele clientului rochii la comanda, iar pretul difera in functie de bugetul fiecaruia (aici veti gasi tesaturi si materiale de toate calitatile).
Ne revedem curand!

Monica Zottu
Monica Zottu

Oameni frumosi, pasiune pentru moda si rochii la comanda lucrate superb.
Lasati-va pe mana lor cu toata increderea! 💖